Referencer

Referencer

Her er et lille udpluk af udtagelser fra mine kunder:

 

 

Jeg har nu gået hos Dorthe Rasmussen coaching i 12 uger. Jeg startede hos Dorthe, eftersom jeg havde brug for nogle værktøjer til, at håndtere en hård situation i min familie.

Dorthe introducerede mig for tegne terapi. Først syntes jeg, at det var noget mærkeligt noget, og jeg kan absolut ikke tegne, så jeg kunne ikke se, hvordan mine tegninger skulle kunne sige noget om mig. Men efter nogle gange gik det faktisk hurtig op for mig, hvor meget mine tegninger have betydning.

Efter alle mine samtaler med Dorthe har jeg på vejen hjem egentlig ikke tænkt videre over samtalerne, men jeg kan mærke på mit humør og min dømmekraft samt udfordringer i dag, så at sige, at de har ændret sig til noget mere positivt for mig.

 

Jeg kan anbefale Dorthe Rasmussen coaching på det højeste.

 

Maria, 19 år

 

 

"Jeg havde en rigtig god oplevelse til min intro til Mindfulness og når man er fyldt med mange tanker...så gjorde denne time ekstra ordinært godt - også fordi via din guidence var det muligt for mig at holde fokus på andet og slappe af i dette og egentligt acceptere tingenes tilstand!

Kan varmt anbefales"

 

Hanne Andreasen

 

 

"Tak, for en skøn formiddag der bød på dejlig ro og afslapning.

Hvis man vil gøre noget godt for sig selv skal man klart vælge dette kursus forløb"

 

Lisbeth Landschoff Olesen

 

 

"Det har endnu engang været en afslappende og inspirerende aften i selskab med dig og din behagelige stemme"

Jeg giver Dorthe/Rasmussen coaching min aller varmeste anbefaling. Absolut værd at prøve!

 

Helle Bager

 

 

"Tak for en rigtig spændende introduktion til Mindfulness. Det var en helt ny, men rigtig god oplevelse for mig! Fornemmelsen af ro, afslapning og fokus på nuet var helt fantastisk - og et øjeblik blev hverdagens stress og jag trængt totalt i baggrunden.

Giver mine varmeste anbefalinger af dit kursus"

 

Bettina Winther Christensen

 

 

"Det er helt fantastisk hvad en Imagery Coaching time hos Dorthe kan føre med sig. Jeg var overrasket over alt det er "kom frem" via tegningerne, eller hvad man nu skal kalde dem:-)

Det er en fantastisk måde at få "ryddet op" i sit indre og få smidt noget af det, der ikke er værd at bære rundt på mere. Dorthes personlighed og kompetence på området kan jeg varmt anbefale, det findes ikke meget bedre"

 

Ghita Krause

 

 

"Dorthe Rasmussen er en kvinde med et stort hjerte og et kompetent og meget tillids-

vækkende væsen.

Under hendes to oplægsaftener i HSP-foreningen, Billund lokalafdeling, oplevede vi hende som en dygtig og fleksibel oplægsholder med et vågent øje på deltagernes behov.

 

Dorthe havde researchet grundigt i det særligt sensitive aspekt og liv og brugte sine færdigheder

som coach på yderst tilfredsstillende vis. Vi har kun gode ord at sige om hende.

Klart anbefalelsesværdig. Prøv hende!”

 

Lis Appel, stifter af HSP-Billund

 

 

"Dorthe er i sin coaching rigtig god til at finde frem til den egentlige problemstilling, så den fremtræder klart. I en situation, hvor jeg var presset i forhold til et studie,- guidede Dorthe mig frem til hvordan jeg skulle prioritere og overskue mine opgaver og eksamener.

Det gav ro, fysisk og psykisk, -og metoderne Dorthe har introduceret mig for, har jeg brugt i mange sammenhænge siden"

 

Helle Hansen

 

 

"Dorthe skaber fra start en god atmosfære, som gør at man hurtigt føler tillid og mærker forståelse. Jeg har haft god gavn af coaching hos Dorthe, og via hendes struktur i coachingen har jeg kunnet bruge det til at skabe resultater fra første besøg. Kan varmt anbefales"

 

Karsten

 

 

"Med sin indlevelse og forståelse for personen overfor sig, har Dorthe hurtigt dannet sig et overblik over situationen og min problematik.

Det betød, at jeg med det samme kunne mærke, at her kunne jeg åbne op. Sammen fandt vi en løsning på hvordan jeg kunne arbejde med mig selv, og det var ikke svært at holde aftalerne med mig selv, når jeg kom hjem fra coaching.

Mange af øvelserne, bruger jeg stadig, de har ”sat sig godt fast"

 

Karin

 

"Dorthe får en til at føle sig helt særlig, når man kommer med kaos i tankerne får hun styr på dem og sætter ord på de følelser som man går rundt med. Hun hjælper med redskaber til at håndtere de ting der fylder i hverdagen"

 

Maria, 22 år

 

"Jeg kan varmt anbefale Dorthe som både Imagery Coach og Mindfulness Instruktør.

Dorthes indlevelse, nænsomhed og "nede-på-jorden" tilgang til livets mange eksistentielle udfordringer er en gave for enhver kursist og klient

- ung som gammel.

Gå ind i det med hele dit hjerte, og du får 10-fold tilbage!"

 

Lise Baltzer, cand.pæd.pæd.psyk.,

forfatter og Instruktør-Træner

Rasmussen Coaching v. Dorthe Rasmussen · Thit Jensenvej 37 · 7182 Bredsten · Mail: dorthe@rasmussencoaching.dk