Mindfulness

Mindfulness

 

Mindfulness kan dyrkes af alle!

 

8 ugers forløb hos mig

Vi går i dybden med de centrale områder i mindfulness tænkningen.

 

Du vil få en introduktion til hvad Mindfulness er, og du vil lære enkle teknikker og tankesæt, der kan hjælpe dig med at slappe af, finde ro i krop, sind og tanker. Efter hver øvelse vil vi tale lidt om hvordan det var at udføre meditationen.

 

Hver uge vil have et tema, hvor du introduceres til nye øvelser og til det vigtigste af teorien bag Mindfulness. Der vil hver uge være mindre hjemmeopgaver som du kan bruge til at gøre dit udbytte af forløbet større.

 

Du lærer en bred vifte af meditationer (liggende, siddende og stående), som er lige til at gå til for både nybegyndere og for øvede. Du vil få udleveret materiale og lydfiler.

 

Brug gerne mellem 10-20 minutter hver dag for at få størst udbytte af forløbet.

 

Mindfulness

Mindfulness har videnskabeligt bevist en effektiv virkning på stress, depression, angst, kroniske smerter og meget mere. Men det er også effektivt for dig der blot ønsker at opnå mere ro og mere nærvær.

 

Via meditationerne giver vi tanker, følelser og fornemmelser plads og skubber IKKE det der er smerteligt væk. Vi mærker det der ER i os, hverken mere eller mindre. Ved at give plads, lærer vi, at acceptere det der måske længe har smertet og gjort ondt.

 

Mindfulness giver mulighed for personlig udvikling og forandring fordi vi bliver opmærksomme på det vi tænker, føler og sanser i kroppen. Du får enkle redskaber, som du med det samme kan tage i brug allerede efter første lektion.

 

Mindfulness er ganske enkelt en opmærksomhedstræning/ hjernegymnastik som giver øget fokus og evner til at forbedre koncentrationen. Helt enkelt er Mindfulness meditationsøvelser og åndedrætsøvelser liggende, siddende og med bevægelse og reflektion over hvad de giver os af oplevelser.

 

 

Med Mindfulness vil du:

  • Genopdage & skærpe din evne til at finde og fastholde fokus uden at følelser overtager styringen
  • Opnå klarhed i dine tanker. Det giver dig beslutsomhed, indre ro og tydelighed overfor dig selv
  • Holde små mentale pauser, der guider dig hvornår du skal ”sige pyt” & hvornår du ikke skal
  • Opdage at når du slår ”følelserne fra”- slår du intuitionen til. Dermed skabes der plads til at beslutninger tages uden så meget ”tænken for og imod”
  • Giver dig ro i dine følelser når de er på overarbejde i forhold til job, kolleger, venner, familie, sygdom,trivsel… ja du kan selv fortsætte

 

Det er bare et lille udpluk af de fordele mindfulness meditation kan give dig, du vil sikkert selv opdage flere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasmussen Coaching v. Dorthe Rasmussen · Thit Jensenvej 37 · 7182 Bredsten · Mail: dorthe@rasmussencoaching.dk