Coaching

Coaching

Coaching handler om, hvad du gør med dit liv, - om at styrke troen på, at du kan gøre noget ved det der ikke fungerer for dig.

 

Coaching er en samtaleform, som kan hjælpe dig med forskellige udfordringer. Du opnår indsigt i HVAD du kan gøre, og HVORDAN du kan handle, så du finder din indre styrke, til at leve livet som du ønsker. Vi besidder alle potentialet til at komme videre!!

 

Jeg benytter mig af udvalgte metoder fra NLP Practitioner Coaching & Imagery Coaching samt Mindfulness når det er relevant og du selv er indstillet på at prøve det. Jeg tilpasser det altid individuelt så det har relavans for dig og dine udfordringer. Jeg hjælper dig med at bryde negative tanke- og handlemønstre i det omfang og tempo du selv er klar til - og med et kærligt og ærligt skub.

 

Hvorfor coaching

Vi møder alle det i livet at skulle skifte livsspor, fordi vi vil forandre noget, eller fordi vi er nødt til det. Vi kan få for travlt eller blive syge, eller måske er det noget udefra, der forandrer vores liv, frivilligt eller ganske ufrivilligt. Vi kan møde sorg eller savn i forskellige størrelser, eller noget helt andet, som kan bringe os ud af fatning, og måske mister vi helt fornemmelsen af, hvem vi er, og hvad vi gerne vil.

 

Vi har alle et indre sprog, som vi er mere eller mindre gode til at lytte til. Men specielt når vi er under pres, kan det være svært at få sat ord på, hvad det præcist er, der sker indeni. Så vil tankerne køre på højtryk for at finde en løsning der giver ro i krop og sind. Men ofte skaber de mange tanker bare mere larm, og den onde cirkel er skabt.

 

Så er coaching måske noget for dig…

 

Imagery Coaching

Tegne coaching passer til både børn, unge og voksne og er en veksling mellem tegning og samtale.

 

Det handler ABSOLUT IKKE om at kunne tegne, men mere om det budskab vi får ned på papir uanset om det er kruseduller, farver der flyder over i andre farver, former eller figurer.

 

Når vi tegner eller skaber billeder har vi gang i begge hjernehalvdele. Tegningen giver din fortælling en større dybde og flere oplysninger om, hvad der er ”på færde” for dig. Derfor tager vi altid udgangspunkt i din fortælling (den bevidste del) og bruger bagefter din tegning (som til dels er din ubevidste del) og ser hvor det bringer os hen. Den bedste vej til målet ikke altid er den lige vej. Nogle gange og faktisk ganske ofte, ligger der noget vigtigt og venter i et af de livsving vi ind i mellem tager.

 

Imagery Coaching er direkte rettet mod, at du ”finder ud af noget nyt” om dig selv og dit tema hver gang vi ses, og vi tager altid udgangspunkt i hvad du synes ”fylder i dig lige nu”.

 

 

NLP Coaching

NLP betyder Neuro Linguistisk Programmering og er baseret på teknikker, som bruges til at give dig bevidsthed om, hvordan dine tanker, dit sprog og dine reaktioner har betydning for dine handlinger.

 

Teknikkerne bruges til at lære hvordan vi opfatter os selv og vores egen virkelighed.

 

Når du bliver mere bevidst om hvordan du fungerer som menneske, om dine valg og reaktioner får du større mulighed for, at tage styring over dit liv og dine handlinger.

 

Jeg bruger typisk NLP redskaber i arbejdet med lavt selvværd og manglende selvtillid. Gennem min brug af NL,P har jeg oplevet hvordan man kan arbejde med at flytte fokus fra det der ikke duer til det der duer!!!

 

 

 

Rasmussen Coaching v. Dorthe Rasmussen · Thit Jensenvej 37 · 7182 Bredsten · Mail: dorthe@rasmussencoaching.dk